Ät god mat genom asiatisk catering i Stockholm

I och med invandringen till Sverige har svenskarnas matvanor förändrats, och genom att beställa mat från en asiatisk catering i Stockholm, kan du smaka flera av det asiatiska kökets delikatesser samtidigt. Nu är det inte bara den svenska husmanskosten med köttbullar, köttfärslimpa, och stek med gräddsås som gäller. Intresset för exempelvis asiatisk mat har ökat markant under de senaste årtionden och det finns Banbrytande asiatisk catering Stockholm som erbjuder allt det goda från det asiatiska köket. Maten som är gjord på färska råvaror och rå fisk som sushi är både nyttig och god.

Karaktäristisk asiatisk mat

I det asiatiska köket används alltid rotfrukter och grönsaker, dessa ingredienser gör att maten innehåller mängder av vitaminer och fibrer, som är bra för alla. I Sverige används ofta grädde för att få en extra god sås, men i Asien används kokosmjölk som inte är lika fet. Vanliga kryddor i Asien är curry, ingefära, koriander, chilipeppar, soja med flera. Det är därför deras mat smakar mer än den svenska. I stället för potatis som är bas i Sverige, använder de ris och nudlar.

Bjud på asiatisk catering i Stockholm

Om du vill bjuda dina vänner på något extravagant, bjud dem då på asiatisk mat, då lär de bli glatt överraskade. I menyn finns allt som önskas, som till exempel wokade grönsaker, squash, blomkål, aubergine, morötter, ärter och rostade jordnötter. Föredras kött eller kyckling, brukar dessa rätter serveras med ris eller nudlar, olika grönsaker som tillsammans ligger i en god och välkryddad sås. Be gärna att få pinnar att äta med, precis som det görs i Asien. Maten tar längre tid att äta, något som är nyttigt för matsmältningen. Att äta med pinnar är inte alldeles lätt, men när du väl lärt dig knepet kommer du säker fortsätta med det.

Varför inte sushitårta

Om du vill bjuda dina vänner på något nytt och spännande, som påminner om den svenska smörgåstårtan. Beställ då genom asiatisk catering i Stockholm en sushitårta, som innehåller bland annat: avokado, halstrad och rå lax, wasabi, ägg (tamago), regnbågsrom, japansk majonnäs med mera.

Inga svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *