Engelsk tattoo artist i Stockholm

Är du på jakt efter en duktig tattoo artist i Stockholm bör du kolla upp rottemind tattoo. Studion ägs av en engelsk man som numera är bosatt i Stockholm. Rottenmind tattoo består av en tatuerare som heter Aron och som är välkänd inom tatueringsbranschen då han har ett öga för detaljer. På Rottenmind tattoo’s hemsida kan du ta del av hans tidigare arbeten och läsa recensioner från nöjda kunder världen över.

Tattoo artist i Stockholm

Rottenmind tattoo är just nu belägen i Stockholm och finns tillgänglig för nya kunder. Aron är en Smart tattoo artist stockholm som lyssnar på sina kunder och är väldigt noga med att du som kund får det motiv du drömt om.

Aron är en tatuerare med stor variation i sin portfolio. Oavsett om du vill ha en mindre tatuering eller vill täcka hela ryggen kan han tatuera dig. Det gäller även från tatueringar som kortare citat till ett stort målat konstverk.

Aron är en tatuerare som jobbar utifrån den japanska stilen. Japansk stil är oerhört fokuserad på detaljerna och att tatueringen är anpassad utefter person. Det innebär att han arbetar med mindre nålar som tillåter mer precision och ser till så att tatueringen anpassas efter den kroppsdel tatueringen ska sitta på.

Arons personliga favoritobjekt att måla är mandalas, djurporträtt och botaniska motiv. Om du kollar in hans portfolio så inser du snabbt att han är duktig på vad han än tar sig an.

Boka tid hos rottemind tattoo

Du kan boka en tid hos rottemint tattoo via hans hemsida. När du kontaktar studion vill Aron ha en tydlig beskrivning på vad du önskar, en bild på området tatueringen ska sitta och gärna information om du önskar specifika detaljer. På så vis kan han börja skissa direkt och ge en korrekt prisuppgift.

Inga svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *